You are currently viewing Predstavljanje knjige za mlade “Čudno!” Krešimira Mišaka u sisačkoj Knjižnici

Predstavljanje knjige za mlade “Čudno!” Krešimira Mišaka u sisačkoj Knjižnici

Predstavljanje knjige za mlade “Čudno!” autora Krešimira Mišaka,  će se održati u srijedu, 20. listopada 2021. godine u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak s početkom u 18 sati.

Zbog veličine prostora i važećih epidemioloških mjera, broj mjesta je ograničen. Besplatne ulaznice možete preuzeti u Dječjem odjelu (Ante Starčevića 20) do isteka zaliha.

O KNJIZI:

Kroz knjigu Čudno! (Na rubu znanosti za mlade) Krešimir Mišak se obraća ponajprije mlađim čitateljima, radoznalim umovima, željnim uranjanja u misterije i zagonetke.

U 18 uzbudljivih priča koje pobuđuju maštu i znatiželju Mišak istražuje teme poput divovskih izumrlih životinja, ukletih brodova s kojih su tajanstveno nestali svi putnici, stvarnih i izmišljenih vampira, kriptozoologije, telepatije, putovanja kroz vrijeme, arheoloških otkrića koja su u suprotnosti s uobičajenim poimanjem povijesti… Čini to na svoj prepoznatljiv način, izlažući dokaze, no ostavljajući i mjesta za propitivanja i poneku sumnju.

Radoznale čitatelje ova knjiga vodi na putovanje od prapovijesti do budućnosti, od unutrašnjosti Zemlje do svemira, od dubina oceana do dubina onog što nam i dalje ostaje najskrovitije – našega uma.