You are currently viewing Predstava “Krtice”

Predstava “Krtice”

16. listopada povodom Međunarodnog dana bijelog štapa Udruga slijepih SMŽ-Sisak i Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture organiziraju gostovanje predstave teatra Kerekesh iz Varaždina s njihovom nagrađivanom predstavom pod nazivom “Krtice”.

Pozivamo sve da nam se pridruže 16. listopada 2019., s početkom u 19:00 sati u Društvenom domu INA Rafinerije nafte- Sisak.

Pretprodaja ulaznica: “AMK knjižara i papirnica” -Ul. S.S. Kranjčevića 2, Obrt za usluge “Romina”- Rimska ul. 5. Udruga slijepih SMŽ-Sisak- Ivana Meštrovića 32.

Cijena ulaznice: 50,00kn

KRTICE

Tekst: Jan Kerekeš

Režija: Ljubomir Kerekeš

Igra: Jan Kerekeš

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Nagrade:

3. nagrada publike na 16. Festivalu pučkog teatra Omišalj-Čavle

Nagrada žirija za najbolju predstavu na Festivalu monodrame- Monok@ 2017. Krapinske Toplice

Nagrada Kate Novaljka na festivalu Novaljski trijatar 2018.