You are currently viewing Predstava Dramskog studija Gradskog pozorišta iz Bečeja

Predstava Dramskog studija Gradskog pozorišta iz Bečeja

Poštovani,

pozivamo Vas odličnu predstavu Dramskog studija Gradskog pozorišta iz Bečeja, iz Srbije, ˝2:14˝, koja će na našem Festivalu Maslačak gostovati u subotu, 13. svibnja 2023.g u 19.30 sati, u Domu INA Rafinerije u Sisku.  

Predstavu je režirao Igor Pavlović prema tekstu kanadskog dramskog pisca Davida Paqueta.

Komad „2:14“ je ansambl predstava koja se obraća i tinejdžerima i njihovim roditeljima i nastavnicima, a u kojoj pratimo živote četvero tinejdžera i profesora engleskog jezika u njihovoj svakodnevici, u školi i izvan nje, sve do eksplozije nasilja koje, nažalost, sve češće ima svoj tragični odjek u stranim i domaćim vijestima. Međutim, iako se završava naglim i neočekivanim krajem, upravo on daje sav smisao ovom komadu.
Predstava „2:14“ ima snažan emocionalni naboj i, usprkos temi koja obrađuje različite vidove nasilničkog odnosa i sistemsko zapostavljanje potencijalnih žrtava – ali i potencijalnih nasilnika – ona je zapravo prepuna humora i fantazije.

U privitku Vam dostavljamo cjelokupan program Festivala, kao i fotografiju predstave 2:14.
Mjesta ima i za predstave za djecu koje su na programu u subotu 13. svibnja 2023. u 11 i u 15 sati, Snježna kraljica Baletnog studija Doma kulture Sisak i Vlak u snijegu Gradskog amaterskog kazališta iz Županje, te u nedjelju 14. svibnja 2023.g u 11 sati za predstavu Izbiračica Dječjeg dramskog studija Gradskog pozorišta iz Bečeja, a igramo ih u Domu INA Rafinerije.

Ulaz je slobodan.