You are currently viewing Predavanje nutricionistice novog doba dr.sc. Mirele Marić

Predavanje nutricionistice novog doba dr.sc. Mirele Marić

Restoran Cocktail organizira predavanje na temu “Nutricionizam danas – trendovi antistress & antiaging prehrane”. Predavanje će voditi dr.sc. Mirela Marić, suvlasnica Nutrilife centra i glavna nutricionista prve tri sezone showa “Život na vagi”.

Petak, 24. siječnja 2020. u 18:00 – 21:00
Restoran Cocktail Sisak
Ante Starčevića 27, 44000 Sisak

Kako je vrijeme blagdana iza nas i period kada prekomjerno uživamo u jelu i piću. Poneseni dobrim blagdanskim raspoloženjem ne vodimo računa o prehrani kao obično. Novo doba nutricionizma upravo predstavlja – efikasnu zdravu prehranu temeljenu na medicini i dijagnostici koja je prilagođena svakom pojedincu s obzirom na stil života, prehrambene navike, zdravlje općenito.

Cilj predavanja je ponuditi široj javnosti dobre prakse novih trendova u prehrani i kako ih možemo prilagoditi sebi, te primjeri kako se hraniti na “zdrav” i pravilan način s obzirom na današnji ubrzani tempo života koji svi živimo.

Nakon predavanja dr.sc. Mirela Marić i mag. Branka Bunić odgovarat će na pitanja posjetitelja predavanja i ponuditi dobre prakse novih trendova u prehrani. Slaganjem posebno balansiranih jelovnika Restoran Cocktail postaje prvi restoran u Sisku koji priprema takvu vrstu hrane za svoje posjetitelje.

Svima posjetiteljima predavanja podijelit će se Personalizirane pozivnice za besplatno nutricionističko savjetovanje u Nutrilife Centaru.

Rezervirajte svoje mjesto na predavanju pozivom na broj 044/549/137 ( broj mjesta je ograničen).