You are currently viewing Poziv poduzetnicima za subvencionirani ulazak u program Inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru Sisak – PISAK

Poziv poduzetnicima za subvencionirani ulazak u program Inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru Sisak – PISAK

Poduzetnički inkubator Sisak – PISAK i Udruga MEETING G2 u ime inicijative hrvatskih Udruga iz cijelog svijeta ONE CROATIA, kao Organizatori, a u svrhu realizacije projekta “STARTAJ u PISKU s inicijativom ONE CROATIA” objavili su u ponedjeljak, 18/3/2024 Poziv poduzetnicima početnicima s područja Sisačko-moslavačke županije da se prijave za subvencionirani/besplatni ulazak u program Inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru Sisak – PISAK (na FB i  web stranicama PISKA) .

Projekt „STARTAJ u PISKU s inicijativom ONE CROATIA“ nastao je kao projektna ideja i nastavak suradnje Udruge za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske – MEETING G2 i PISKA nakon održavanja eventa MEETINGA G2 u rujnu, 2023. godine u Poduzetničkom inkubatoru Sisak- PISAK.

U ovome projektu Udruga Meeting G2 sudjeluje kao predstavnik i jedan od članova neformalne inicijative ONE CROATIA koja okuplja 30-ak hrvatskih udruga sa svih strana svijeta međi inim Association of Croatian American Professionals – ACAP Zagreb,Zapadnoaustralsko-hrvatska gospodarska komora kao pokretači, zatim Canadian-Croatian Chamber of Commerce i još dvadesetak drugih hrvatskih udruga sa svih strana svijeta kao suosnivači i aktivni članovi inicijative ONE CROATIA.

Cilj Projekta “STARTAJ u PISKU s inicijativom ONE CROATIA” je podrška poduzetnicima početnicima s područja Sisačko-moslavačke županije u razvoju njihovih poduzetničkih ideja kroz program Inkubacije u PISKU odn. financiranje zakupnine i režija za 3 poduzetnika početnika u prostoru PISKA na rok od godinu dana (12 mjeseci) te kroz pružanje savjetodavnih, mentorskih, edukacijskih i dr. usluga.

Ciljane skupine su poduzetnici početnici (do 3 godine starosti tvrtke) registrirani na području Sisačko-moslavačke županije.

Program Inkubacijeu PISKU za ovim projektom izabrane poduzetnike je besplatan i obuhvaća sljedeće usluge:

  • Korištenje jednog poslovnog prostora, ureda u PISKU na rok do 12 mjeseci bez plaćanja naknade za zakup i režije za Korisnika,
  • Savjetodavne usluge,
  • Usluge stručne edukacije,
  • Podrška pri umrežavanju,
  • Usluge pristupa prostornoj infrastrukturi PISKA,
  • Mentoriranje

 

Prijave na Poziv dostavljaju se najkasnije do 30 dana od objave Poziva putem ispunjavanja i slanja Prijavnog obrasca.