You are currently viewing POŠTANSKI URED DJEDA BOŽIĆNJAKA OTVORIO JE SVOJA VRATA

POŠTANSKI URED DJEDA BOŽIĆNJAKA OTVORIO JE SVOJA VRATA

POŠTANSKI URED DJEDA BOŽIĆNJAKA
Jeste li znali da je Poštanski ured Djeda Božićnjaka otvorio svoja vrata u prostoru Dječjeg odjela sisačke knjižnice (Kranjčevićeva 8)?! 🙂
Svake godine Djed Božićnjak dobiva na milijune popisa blagdanskih želja dobre djece iz cijeloga svijeta, no u posljednje vrijeme malo pravih pisama dolazi na njegovu adresu. Pozivamo vas da se uključite u našu akciju, napišete pismo i obradujete Djedicu. Podijelite s njim neki lijepi trenutak, pitajte ga što god vas zanima i on će vam odgovoriti.
Zanima li vas kako je živjeti na Sjevernom polu, što Djedica radi tijekom godine, kako se priprema za Božić, kako provodi blagdane, što voli, a što ne, što ga raduje, a što ljuti…? Pošaljite pismo Djedu Božićnjaku i pitajte ga sve što vas zanima! Ako imate neki problem ili ste možda učinili nešto loše, napišite. Mudri će vam Djedica sigurno dati dobar savjet kako riješiti problem i sljedeće godine izrasti u još bolju djecu. Podijelite s Djedicom neki lijepi trenutak koji ste doživjeli ove godine sa svojim prijateljima ili obitelji – jer dječja je radost Djedu Božićnjaku najljepši dar!
Nakon što predate svoje pismo u Poštanski ured Djeda Božićnjaka, odgovor ćete moći preuzeti u roku od nekoliko dana na istoj adresi (Kranjčevićeva 8), radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati.
Dok njegovi patuljci vrijedno izrađuju igračke za svu dobru djecu, Djedica će pročitati i odgovoriti na sva vaša pisma!