You are currently viewing Otvorene prijave za sedmo izdanje Star Film Festa

Otvorene prijave za sedmo izdanje Star Film Festa

Službeno su otvorene prijave za sedmo izdanje Star Film Festa.  Festival će se održati u Sisku od 3. do 5.rujna, svi zainteresirani mogu se prijaviti do 20.svibnja 2020.godine.

”Iz godine u godinu Star Film Fest privlači produktivne, mlade, kompetentne autore iz cijelog svijeta pa broj prijava strelovito raste. Festival od 2014. godine uspješno privlači stvaratelje filma te je do sada bez iznimke uspio utažiti glad publike za kvalitetnim kinom sadržajem. Za one koji film jednako strastveno stvaraju kao što ga i konzumiraju, moguće su prijave u više kategorija:  dokumentarni, igrani, eksperimentalni, animirani te industrijski film. Važno je da vaši kino uradci ne budu duži od 25 minuta te da su producirani unazad dvije godine, najranije od 1. siječnja 2018.godine”, poručuju iz organizacijskog tima.

Za sudjelovanje se možete prijaviti ako ste stariji od 18, a mlađi od 35 godina. Sva ostala pravila su detaljno navedena na službenoj stranici Star Film Festa. Prijaviti se možete putem Festhome platforme: Star Film Fest  ili slanjem popunjenog prijavnog formulara na stranici Star Film Festa kojeg možete naći na poveznici.