You are currently viewing Otvorene prijave za radionice medijske pismenosti

Otvorene prijave za radionice medijske pismenosti

Kino klub Sisak otvorio je prijave za ovogodišnje radionice u sklopu projekta “Medijska pismenost”. Višegodišnji je to projekt koji se provodi s ciljem obrazovanja djece, ali i roditelja i učitelja. Radionice i projekt vodi Kino klub Sisak uz sufinanciranje Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Prijave su otvorene do 4. listopada, a radionice počinju 5. listopada. Tematski će radionice biti prilagođene uzrastu polaznika, a raspored će biti objavljen pravodobno.

„Na radionicama ćemo baviti temama medija i dječjeg razvoja, pisanja filmske kritike. Održat će se radionica o sigurnosti na internetu, nasilja u medijima i prepoznavanja stereotipa, polaznici će imati priliku naučiti nešto o objavljivanju članaka u medijima. Sve će se održavati u skladu s epidemiološkim mjerama. Spremni smo za online varijantu održavanja projekta, ali i za održavanje u prostoru Kino kluba”, kaže Matija Holjevac te dodaje kako će se sve radionice odvijati pod stručnim vodstvom kompetentnih  predavača.

Projekt “Medijska pismenost” pružit će zainteresiranima nova znanja i dati im potrebne alate za korištenje medija a za cilj ima ojačati medijsku pismenost. Svakako Vas pozivamo da se za sudjelovanje prijavite putem obrasca na poveznici.