You are currently viewing Otvoren je restoran u sklopu Islamskog kulturnog centra Sisak

Otvoren je restoran u sklopu Islamskog kulturnog centra Sisak

U srijedu, 19. srpnja 2023. s početkom u 15:00 sati u sklopu Islamskog kulturnog centra Sisak (Capraška ulica 2 a) svoja vrata otvorio je restoran „Ašk“ simbolično povodom Nove hidžretske 1445. godine.

„Ašk“ je arapsko-turska riječ koja znači ljubav.

“Ljubav je najveća vrijednost, snaga i odlika u čovjekovom životu, ljubav ljude spaja, povezuje i čini da ispune smisao postojanja i svrhu svoga života.
Zato smo odlučili da gradu kojeg volimo poklonimo dio ljubavi kroz restoran „Ašk“ gdje želimo da pripremamo i serviramo hranu s ljubavlju i da kroz puninu i slast okusa osjetimo ljubav, navodi se u priopćenju osoblja restorana „Ašk“ .
U planu je da se kroz jelovnik restorana „Ašk“ ponudi dio specijaliteta orijentalne kuhinje, a turski čaj i bosanska (turska) kahva uz nezaobilaznu slasnu baklavu i hurmašicu bit će sastavni dio ponude restorana „Ašk“.
Ambijent restorana „Ašk“ s posebnom vanjskom terasom uz zvuk i harmoniju prirode, zelenila i fontane daje poseban osjetilni doživljaj, harmoniju i mir u današnjem brzopletom vremenu.” – poručuju iz Islamskog centra Sisak.

Radno vrijeme Restoran Ašk Sisak:
Utorak – Nedjelja: 8:00h – 22:00h
Ponedjeljak: ne radi.
Svaka druga subota je neradna!
Sve primjedbe, prijedloge te utiske možete poslati na mail: aks.ikcsisak@gmail.com