You are currently viewing Održan 1.Sisak synchro open

Održan 1.Sisak synchro open

Klub sinkroniziranog plivanja Sisak bio je za vikend domaćin 1.međunarodnom turniru Sisak synchro open koji je okupio 85 natjecateljica iz Rusije, Ukrajine, Mađarske i Češke. Na natjecanju su sudjelovala i tri kluba iz Hrvatske, te sisački kao domaćin.
Naše kadetkinje otvorile su natjecanje svojim nastupom. U disciplini solo; Klara Prpić osvojila je 12.mjesto, Noa Kosić 16., Ema Matić 18., Maja Crnobrnja 21, a Anastazija Pereković 22.
Kosić i Matić nastupile su i u disciplini duo gdje su osvojile 7.mjesto. Klub sinkroniziranog plivanja imao je i predstavnice u disciplini Tim u sastavu Noa Kosić, Ema Matić, Karla Prpić, Marija Roksandić, Stella Martinović, a djevojke su osvojile 5.mjesto.
U disciplini figure Klara Prpić zauzela je 28.mjesto, Ema Matić 40., Noa Kosić 44., Marija Roksandić 47.mjesto. 48.mjesto zauzela je klupska kolegica Maja Crnobrnja, Stella Martinović 53., a Anastazija Pereković 55.
Osim natjecateljskog dijela, u Sisku se održala i klinika za trenere i suce na temu umjetnički dojam koji je održao Marlon Jose Falcon Silva iz Venezuele, službeni evaluator FINE.

foto: Facebook stranica Klub sinkroniziranog plivanja Sisak