You are currently viewing Noć muzeja traži volontere

Noć muzeja traži volontere

Zadnji dan siječnja, petak 31.siječnja, ove je godine u Hrvatskoj rezerviran za manifestaciju Noć muzeja. U nju je uključen i Gradski muzej Sisak, a da bi se i u Sisku sve uspješno odradilo, Gradskom muzeju Sisak treba više ljudi za realizaciju svega onoga što je zamišljeno.
Pa i ove godine Gradski muzej Sisak traži volontere za provedbu programa u sklopu Noći muzeja koja će se održati 31.siječnja, od 18 do 01 sati iza ponoći. Prijave se primaju kod muzejskog pedagoga Marijana Bogatića, mailom na bogymar@gmail.com.
Gradski muzej Sisak obilježit će Noć muzeja na dvije lokacije. Na prvoj lokaciji, Ulica kralja Tomislava 10, organiziran je obilazak izložbe “Tradicijska moda s početka 20. stoljeća” i radionice za djecu i starije na temu odijevanja, te stručno vodstvo stalnim postavom “Fragmenti: Sisak od prapovijesti do suvremenosti”. Na drugoj lokaciji, Info-centar industrijske baštine – Holandska kuća, Rimska ulica 10, organiziran je obilazak svih izložbenih sadržaja uz stručna vodstva te prigodni program.