You are currently viewing Nauči plivati uz PK Sisak Janaf

Nauči plivati uz PK Sisak Janaf

Plivački klub Sisak Janaf uz potporu Središnjeg državnog ureda za šport drugu godinu za redom upisuje polaznike od 5 do 12 godina na besplatni tečaj obuke plivanja.
„Program obuke plivanja, te njihovo uključivanje u natjecateljske ili rekreativne skupine Kluba“, program je koji je PKSJ prijavio na natječaj Središnjeg državnog ureda za šport. Za njegovu je provedbu dobio sredstva, omogućivši tako našim malim sugrađanima od 5 do 12 godina besplatnu obuku plivanja.
Program se, ovisno o dobi djece, sastoji od 12 sati rada u plitkom bazenu, a kako bi im olakšao boravak i kretanje u vodi, ali ga i učinio zanimljivijim, djeca će tijekom obuke koristiti razna pomagala; plivačke daske, gumene trake, kolute za napuhavanje, obruče…
Program provode kvalificirani treneri Plivačkog kluba Sisak Janaf .Zbog velikog interesa za besplatnu obuku djece neplivača održane u srpnju PK Sisak Janaf organizira dodatne tečajeve od 9. do 20.rujna.

Prijave na e-mail: sportsko.plivacki.klub@pk-sisak.hr ili SMS-om (Vaše ime i prezime, dob i ime djeteta) na brojeve telefona:
095 408 2122, trener Marko
095 408 2123, trener Hrvoje