You are currently viewing Koncert Trio Quatro

Koncert Trio Quatro

Na Šetnici Slave Striegla, u samom srcu grada, održat će se koncert Trio Quatro u subotu, 2. srpnja 2022. godine. Koncert se održava u sklopu KULturnog ljeta KKV-a s početkom u 21 sat.
Trio Quatro Rock & Blues band je glazbeni sastav iz Siska koji već preko 20 godina njeguje rock, blues i country-rock izričaj, uz specifično višeglasno pjevanje. Njihova izvođačka lista je sastavljena od mahom poznatih rock i blues velikama kao što su Eric Clapton, B.B.King, U2, Pink Floyd, Stevie Ray Vaughn, ZZ Top i drugi, koje ovaj band izvodi na svoj prepoznatljiv način često u svojim specifičnim obradama. Band je kroz svoj dug vijek nastupao u mnogim mjestima u Hrvatskoj i izvan nje, te imao koncertne suradnje s mnogim poznatim hrvatskim rock, country i blues glazbenicima poput Eduarda Jimmy-a Matešića, Vedrana Božića, Damira Kukuruzovića, Marija Vukušića Jimmy-a, Branimira Bogunovića PIF-a, Kreše Oremuša, Tomislava Golubana, Lele Kaplowitz i drugih.
KULturno ljeto KKV-a podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Sisak, INA Rafinerija i HAVC – Hrvatski audio vizualni centar.U slučaju kiše koncert će biti izveden u Domu INA rafinerije Sisak.