You are currently viewing KONCERT KLAPE KOLAPJANI U SISKU

KONCERT KLAPE KOLAPJANI U SISKU

Sisačka klapa KOLAPJANI održat će koncert u subotu, 05. ožujka 2022. godine u Društvenom domu INA Rafinerija nafte u Sisku s početkom u 19,30 sati, a na kojem će izvesti glazbeni program koji predstavlja presjek njihovog rada kroz proteklih više od 21 godinu djelovanja.

Nakon prošlogodišnjeg sudjelovanja u finalu Festivala dalmatinskih klapa u Omišu i osvajanja čak tri nagrade na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu za pjesmu „Kad raziđe se dim“ ovi sisački klapaši jedva su dočekali priliku da zapjevaju na svom cjelovečernjem koncertu u Sisku.  Kolapjani su poznati po obradama popularnih skladbi koje potpisuje njihova umjetnička voditeljica Marijana Ivšić Kolić, a u zadnjih nekoliko godina izdali su i nekoliko svojih pjesama poput „Da kraj tebe zaspin vilo“, „Hodam dalje“ i  „Ako odeš, ako ikad“ nastalih u suradnji s nekoliko autora od kojih je Siščanima najpoznatiji Dalibor Pirc.

Predstojeći koncert ujedno je i prilika za promociju i prvo predstavljanje njihovog novog albuma pod nazivom „Hodam dalje“ kojeg su nedavno snimili, a na kojem albumu se nalazi 11 pjesama od kojih i nekoliko pjesama koje publika još nije imala prilike čuti, ali će ih zato Kolapjani premijerno izvesti na koncertu. Gosti koncerta su Margareta Klobučar i Ino Klasan, te tamburaški sastav „Složna braća“.

Nema sumnje, prilika je to da domaća publika uživa u klapskoj pjesmi, promociji CD-a, glazbenim premijerama i zanimljivim suradnjama na koje smo navikli kada je u pitanju klapa Kolapjani. Ulaznice za koncert po cijeni od 40 kuna možete kupiti u knjižari i papirnici AMK uz napomenu da je za ulazak na koncert potrebna COVID potvrda.