You are currently viewing Komedija GD Histrion “Mali raj” dolazi u Sisak

Komedija GD Histrion “Mali raj” dolazi u Sisak

Glumačka družina Histrioni gostuje s predstavom “Mali raj” u nedjelju, 19. veljače 2023. u 20 sati u Domu INA rafinerije. Riječ je o predstavi Milana Grgića u režiji Zorana Mužića u kojoj glume Ana-Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar i Borna Galinović.

Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju „Mali raj“, Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću. U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi.

Nespretni ljubavnici, vinski obrati, osebujni karakteri stvaraju komično i veselo ozračje pritom pripovijedajući  velike priče o malim ljudima. Smijeh, kojega dobijemo kao rezultat kazališnog umijeća i plemenitog nagnuća glumaca stoji nasuprot zahtjevnih dramatičnih i teških vremena u kojima živimo. Histrionski repertoar bit će obogaćen još jednom veselom histrionskom igrom koja će vjernoj publici pružiti užitak komedije, smijeh i susret s karakterima tako sličnim i bliskim njima samima. Uz podrazumijevajuće sretan kraj odlazimo kući veseli i nasmijani, okrijepljeni kazalištem.

Ulaznice po cijeni od 7 eura (52,74 kune) mogu se kupiti od 2.2.2023. na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 ponedjeljkom od 14 do 20 sati, od utorka do petka od 9 do 20 sati. Na dan predstave u Domu INE od 19 do 20 sati.