You are currently viewing Književni kompas Sisačko-moslavačke županije

Književni kompas Sisačko-moslavačke županije

Poštovani,

završna dva izdanja ”Književnog kompasa Sisačko-moslavačke županije” Društva hrvatskih književnika u 2023. godini održat će se u Sisku i Komarevu.

Tribina u Sisku je na rasporedu u srijedu 25. listopada s početkom u 18 sati, u Kulturno-povijesnom centru Sisačko-moslavačke županije (Ulica kralja Tomislava 5). Povodom teme Mjeseca hrvatske knjige ”Književnost bez granica!” posvećenoga prevoditeljima i književnom prevođenju, kao glavna gošća večeri nastupit će ugledna književnica, prevoditeljica, urednica i proučavateljica hrvatskoga iseljeništva dr.sc. Željka Lovrenčić, aktualna dopredsjednica Društva hrvatskih književnika.

Tribina u Komarevu održat će se u subotu 28. listopada u prijepodnevnom terminu, s početkom u 10 sati. Članovi i suradnici Društva hrvatskih književnika nastupit će za korisnike Centra za rehabilitaciju Komarevo na adresi Gornje Komarevo – cesta 52 / a. Molimo zainteresirane književnike da zbog proceduralnih razloga i ograničenog broja autora svoj nastup unaprijed najave organizatorima na e-mail adresu: dhk.smz@gmail.com ili na broj mobitela 091 577 0112. Ovo će biti premijerno izdanje Književnog kompasa u Komarevu.

”Književni kompas Sisačko-moslavačke županije” se održava uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i Sisačko-moslavačke županije.