You are currently viewing Kazališne predstave i Kreativno učilište u virtualnom svijetu KKV-a

Kazališne predstave i Kreativno učilište u virtualnom svijetu KKV-a

Nakon što su kulturne ustanove, uslijed pandemije korona virusa, zatvorile svoja vrata za posjetitelje, Dom kulture Kristalna kocka vedrine našao je način da dođe do svoje publike. Naime, druženje se nastavlja na virtualan način.

Umjesto otkazanih programa, kino projekcija i kazališnih predstava, Gradsko kazalište Sisak odlučilo je praznu pozornicu ispuniti online predstavama. Tako se svakog četvrtka od 18 sati pa do sljedećeg dana u isto vrijeme na web i fb stranici Doma kulture Kristalna kocka vedrine preko youtube kanala može pogledati neka od predstava za odrasle, a subotom od 10 sati i predstava za djecu.

Predstave koje ćete sljedeće moći pogledati su:
„Sunčana i Sever“ – četvrtak, 9.4., 18h
„Povuci – potegni“ – subota, 11.4., 10h

Također, budući da je i Kreativno učilište zatvorilo svoja vrata, polaznicima je na raspolaganju virtualno druženje s njihovim voditeljima.

„Naši polaznici uglavnom su virtualno povezani s voditeljima, i to uglavnom baletnih i plesnih skupina, gdje djeca svaki dan redovno dobiju vježbe koje inače odrađuju na redovnoj nastavi u Kreativnom učilištu. Naravno, voditelji ih upućuju i na baletne i plesne predstave koje imaju mogućnost pogledati online. Što se tiče Dramske skupine, voditeljica priprema dramske igre za djecu, pa će se ubrzo krenuti i s dramskim radionicama online“, rekla je ravnateljica Doma kulture Tanja Tole Majstorović.

Sve informacije o virtualnim programima Kristalne kocka vedrine dostupne su vam od 0 do 24 sata na web i facebook stranici doma kulture.