You are currently viewing Karatisti Kondure ponovo odlični

Karatisti Kondure ponovo odlični

Dana 09.11.2019. godine karatisti “Kondure” nastupili su na turniru “17. Zagreb Karate Fest” u Zagrebu u sastavu : Bartol Pavković, Bruno Paša, Dora Kerkez, Franko VujanićBalog, Josip Vuković, Klara Balog, Niko Hobor, Petra Šoštarić i Lea Pavković.

Karatisti Kondure su i ovaj put ostvarili su odlične rezultate te su  osvojili nevjerojatnih 17 medalja, od kojih su 5 zlatnih, 6 srebrnih i 6 brončanih.

Krenimo ovaj put od ekipa: mlađi učenici kate prvo mjesto, mlađe kadetkinje kate prvo mjesto, mlađi kadeti kate prvo mjesto te učenice kate drugo mjesto. Tako su karatisti Kondure u ekipnim natjecanjima osvojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju, a u ekipama su nastupili Bartol, Bruno, Dora, Franko, Josip, Klara, Lea, Niko i Petra.

U pojedinačnim kategorijama krenuvši od najmlađih Franko i Josip su u kategoriji kate cicibani službena ušli u finale u kojem je Franko bio uspješniji i osvojio zlatnu medalju, a Josip srebrnu.

Franko i Josip nastupili su i u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađi učenici gdje je Josip osvojio brončanu medalju, a Franku je ista za nijansu izmakla.

Bartol je u kategoriji kate mlađi učenici službena osvojio brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji učenici službena osvojio srebrnu medalju.

Dora je u kategoriji kate učenice službena osvojila brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji mlađe kadetkinje osvojila srebrnu medalju.

Klara je u kategoriji kate mlađe kadetkinje službena osvojila brončanu medalju.

Niko je u kategoriji kate mlađi kadeti osvojio srebrnu medalju.

Bruno je u kategoriji kate mlađi kadeti službena osvojio brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kate kadeti službena osvojio srebrnu medalju. Bruno je nastupio i u borbama te je u svojoj godišnjoj kategoriji mlađi kadeti -52 osvojio zlatnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kadeti -52 osvojio brončanu medalju.

Uspjeh karatista Kondure je time veći kada se uzme u obzir da je ovo njihova tek treća sezona natjecanja i da su kao klub bazirani na selu-mjestu Budaševo. Sportski karate klub Kondura Sisak poziva sve zainteresirane da im se pridruže.