You are currently viewing Jubilarni 20. MUF

Jubilarni 20. MUF

Kažu da nikad nije kasno pa je eto tako stiglo i vrijeme da najavimo naš i vaš – Mali urbani festival! Pozivamo vas stoga na jubilarni 20. MUF koji će se održati od 26. do 30. rujna u najpoznatijoj sisačkoj Šumici!
Iako je i dalje mali, ovaj MUF je dosad neispričana, 20 godina “mlada” priča o tome kako smo došli tu gdje jesmo, što se sve događalo putem, koja smo vrata time otvorili i koliko je zapravo naš mali-veliki MUF proširio svoje korijenje. Dvadeset godina povijesti našeg malog festivala, ali i samog Skwhata pričat ćemo vam i s vama u zadnjem tjednu rujna, a u tome će nam pomoći prvenstveno naši volonteri – mladi profesionalci u usponu koji su svoje vještine brusili u Skwhatu i oko Skwhata, a tu su i glazbenici koji su vas oduševljavali kroz godine te nam se u prostor vraćaju ponovno, zadovoljni prethodnim iskustvima.
U zadnjem tjednu rujna očekuje vas – izložba i razgovaraonica povodom 20. rođendana MUF-a, radionice video produkcije, radionica izrade murala, zdravog kuhanja, buvljak, slackanje i još poneko iznenađenje van glazbenog programa.
Što se pak glazbe tiče, pripremili smo za vas pravi mali ćušpajz – od eksperimentale do Govnara smrti!
Zadnji petak i subotu u rujnu 20. rođendan s nama slave: ABOP, Septica, Motus, Zarkoff, LCN, ###, Kollaps, Omar, Kozlowsky i … a ostavit ćemo nešto i za dane koji dolaze!
Slavite s nama sljedeći tjedan, prisjetite se lijepih trenutaka koje vam je Skwhat omogućio (jer ih sigurno ima!), dajte podršku onima koji ga danas drže na životu i plešite uz ekipu s kojom ste plesali u nekim “davnim” ili malo manje davnim vremenima!
Zapratite event, stay tuned & #svinamuf!
_
Mali urbani festival 20 provodi se uz podršku Grada Siska