You are currently viewing Jednokratna novčana pomoć CZSS Sisak iznosi do 2500 kuna za samce i do 3500 kuna za obitelji

Jednokratna novčana pomoć CZSS Sisak iznosi do 2500 kuna za samce i do 3500 kuna za obitelji

Od 7. siječnja, Siščani i mještani općina Sunja, Matrinska Ves i Lekenik Centru za socijalnu skrb Sisak podnose zahtjeve za jednokratnu novčanu pomoć u prevladavanju posljedica razornog potresa.

„Jednokratna novčana pomoć namijenjena je osobama, svim stradalnicima potresa, osobama koje se trenutno nalaze u ugroženoj situaciji zbog toga što im je stradala nekretnina u kojoj su živjeli, bilo da je potpuno stradala ili djelomično. Znači osobama koje su u potrebi.“, rekla je gostujući u našem programu Alenka Ljubešić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Sisak dodajući da ta jednokratna novčana pomoć za samca iznosi do 2500 kuna, a za obitelj do 3500 kn.

Ravnateljica napominje da je pomoć prvenstveno namijenjena osobama i kućanstvima s crvenim i narančastim naljepnicama, ali da svi mogu podnijeti zahtjev (dakle i zeleni), pa će se odlučivati o svakom pojedinačnom zahtjevu.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na jednokratnu naknadu kao pomoć u prevladavanju posljedica razornog potresa podnose se u prostorijama Centra za socijalnu skrb Sisak, na adresi Sisak, I. Meštrovića 21 ili elektronskom poštom na mail korisnik076@mdomsp.hr.
Sve dodatne informacije možete dobiti sve dane u tjednu na telefon Centra za socijalnu skrb Sisak – (044) 515 700.

ZAHTJEV_JNP_POTRES-1 (3)