You are currently viewing Izdavanje vrijednosnih kartica u Sisku

Izdavanje vrijednosnih kartica u Sisku

Jedna od mjera pomoći koju je Grad Sisak uveo kao pomoć stradalima nakon potresa i vrijedna je kartica za kupnju građevinskog materijala.

Njeno bi izdavanje trebalo krenuti ovaj tjedan, rekla je za gostujući u programu Radio Siska gradonačelnica Kristina Ikić Baniček: „Vrijednosne kartice kreću ovaj tjedan. Svi će putem telefona ili e-maila biti obaviješteni kada mogu doći na gradsku tržnicu Sisak, u prostorije gradskih blagajna. “

Podsjetimo, pravo na namjensku karticu u vrijednosti od 2.000 kn imaju građani čije kuće imaju žutu oznaku korisnika PN2 (privremeno neuporabljivo – potrebne mjere hitnih intervencija). Pravo na namjensku karticu u vrijednosti od 1.000 kn imaju građani njihove kuće i stanovi imaju zelenu oznaku korisnika U2 – korisne preporuke (osim u slučaju ostvarivanja prava na povrat sredstava temeljem utvrđenih računa).

Pomoću te namjenske kartice moći će se kupovati građevinski i drugi materijal za uklanjanje šteta prouzročenih potresa.

Prijavite se i dalje možete kliknuti ovdje ili na Gradskoj blagajni na gradskoj tržnici Kontroba. Građani koji posebno podnose obrasce za ostvarivanje prava na namjensku karticu OTP banke neka sa sobom ponesu osobne iskaze svih ukućana.

Namjenska kartica moći će se iskoristiti u navedenim iznosima u trgovinama građevinskog materijala DIR Rubinić (Marijana Celjaka 86), Exco Sisak (Obrtnička ulica 66), Sandra-prom (Novoselska 123), BIT promet (Obrtnička ulica, Sisak) i Pevex (Zagrebačka ulica 47).

(sisakportal.hr)