You are currently viewing I drvo je bilo sretno – večeras na KULturnom ljetu

I drvo je bilo sretno – večeras na KULturnom ljetu

U sklopu dječjeg tjedna KULturnog LJETA KKV-a na Ljetnu scenu Kazališta 21 u utorak, 6.7.2021. godine u 19,30 sati stiže Teatar Exit s predstavom za djecu “I drvo je bilo sretno”.

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.
Ulaznice za predstavu su podijeljene – javljaju iz Doma kulture te dodaju kako se otkazuje izvedba predstave “Što tatica radi uvijek je pravo” Glumačke družine Kazališta 21, koja je na programu KULturnog LJETA KKV-a trebala biti u srijedu, 7.7.2021. godine.