You are currently viewing Humanitarni Halloween Party u SKWHAT-u!

Humanitarni Halloween Party u SKWHAT-u!

Najočekivaniji dan u listopadu uskoro dolazi, a volonteri Kluba mladih SKWHAT i Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, uz potporu Lions Cluba Sisak, pripremaju najveći i najbolji Halloween Party u Sisku. Ove godine ćemo se rasplesati u ritmovima CRO-trasha, a provod garantira provjereni DJ.

Četvrtak, 31. listopada 2019. u 20:00 – 05:00

Tradicionalno, party je humanitarne naravi i sukladno tome sav prihod namijenjen je Marinu Kosu, bivšem učeniku sisačke gimnazije, a sada studentu filozofije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji boluje od cerebralne paralize, trombocitopenije i osteoporoze, koje mu otežavaju normalne životne funkcije. Marin je tijekom ove godine prošao terapiju Lokomatom, najnovijom tehnologijom na području robotike koja pomaže vraćanju funkcionalnosti u donje ekstremitete,a preporuka je liječnika da se terapija i dalje nastavi. Ova terapija obavlja se u privatnoj poliklinici i nije sufinancirana od strane HZZO-a te cijeli iznos od 108.000,00 kn Marin mora prikupiti sam.

Uz to što je odličan student, Marin piše i pjesme, a da bi vam barem malo opisali ovog osebujnog i hrabrog mladića, poslužit ćemo se riječima Zijaha Sokolovića, koji je za Marina rekao:„On mi je dao svoje stihove, a ja sam vidio cijeli svijet. Vidio sam tu bezgraničnu maštu, kakvu nigdje nisam mogao naći, ni u svom umu.“

Ulaznice za party možete nabaviti uz donaciju od 10 kuna u Gimnaziji Sisak, Crvenom križu Sisak, Voodoo Bar-u i SKWHAT-u, a na dan party-ja na blagajni SKWHATa uz donaciju od 20 kuna.
Dođite i ove godine, maskirajte se, rasplešite se i olakšajte Marinu svakodnevne izazove!