You are currently viewing Humanitarna prodaja fotografije Dorijana Šipuša

Humanitarna prodaja fotografije Dorijana Šipuša

Spektakularnom bakljadom i pjevanjem “Moje domovine” Siščani su se početkom siječnja zahvalili svim volonterima (vatrogascima, udrugama, pripadnicima HGSS-a, Crvenog križa) i svima drugima za pomoć koju su nesebično pružili Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji u najtežim trenutcima.

U akciji nazvanoj “Zahvala Domovini”, čiji je inicijator bila Udruga Zibel, sudjelovalo je stotinjak njihovih članova kao i mnogi građani.
Cijela ova „vatrena linija“ pružala se preko Starog mosta, uz Sisačku biskupiju, preko Šetnice Slave Striegla sve do Gradske vijećnice.

Ovaj događaj svojom je kamerom zabilježio Dorijan Šipuš, sisački profesionalni fotograf, a upravo je ta njegova forografija predmet jedne humanitarne priče.

„Kako sam se i osobno našao u situaciji u kojoj sam izgubio dom, želio bih pomoći ljudima koji su se našli u istoj situaciji kroz organizaciju humanitarne prodaje fotografije. Na fotografiji je motiv bakljade koja je održana duž obale grada Siska u znak zahvalnosti svim volonterima i radnicima koji su nam pomogli u teškim trenutcima. Kompletan iznos zarade će otići u ruke nekoliko obitelji koje su trenutno iseljene iz svojih domova jer su im stambeni objekti označeni crvenom naljepnicom.“, poručio je autor fotografije Dorijan Šipuš.

Kupnja se dogovara direktno preko autora, a kontaktirati ga možete i putem društvenih mreža:
https://www.instagram.com/dorijan.jpg/
https://www.facebook.com/DorijanSipusPhoto
ili mail adrese – dorijansipus@gmail.com