You are currently viewing Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

Humana akcija “DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati će se u Opća Bolnica Dr. Ivo Pedišić – SISAK, na Odjelu za pedijatriju, 23. listopad ( srijeda ) 2019.g. s početkom u 11,00 sati.

Sudjeluju: Miraculus Ladybug, Plesni studio Elina, Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić, Športski plesni klub Top Step, KUD Sunjanka i Plesna udruga Dijamant-mažoretkinje grada Siska. Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Rijeka, Varaždin, Pula, Zadar, Šibenik, Osijek, Dubrovnik.. ).

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.