You are currently viewing Hotel Dvorac Jurjevec dobitnik je nagrade „Traveller Review Award 2024“

Hotel Dvorac Jurjevec dobitnik je nagrade „Traveller Review Award 2024“

Hotel Dvorac Jurjevec dobio je nagradu Traveller Review Award 2024 od strane Booking.com.

Nagrada je dodijeljena na temelju visokih ocjena gostiju 9,2 od maksimalnih 10 za vrhunsku uslugu koja im je pružena u hotelu.

Hotel Dvorac Jurjevec najluksuzniji je hotel u Sisačko-moslavačkoj županiji i prvi dobitnik prestižne nagrade Booking.com-a, jednog od najpoznatijih i najrelevantnijih booking sustava na svijetu koji je dostupan na 43 svjetska jezika i koji sadrži 28 milijuna smještajnih objekata.

„Znamo koliko truda ulažete da bi boravak svakog vašeg gosta bio čaroban. Vi i vaš tim ne
pružate samo mjesto na kojemu se može prespavati: zbog vaše je gostoljubivosti svijet ugodnije i toplije mjesto. Ponosni smo što smo vaš partner i veselimo se tomu što ćemo zajedno rasti u 2024. i nadalje.”– rekao je u svojem pismu Glenn Fogel, predsjednik i izvršni direktor Booking.com-a.

„Zahvaljujemo našim dragim gostima koji su naš hotel ocijenili izuzetnim ocjenama. Njihovo zadovoljstvo naš je prioritet i zbog toga nam je ovo najbolja i najvažnija nagrada koju možemo dobiti“, izjavio je voditelj Hotel Dvorca Jurjevec, Tomislav Goleš Babić.

Kategoriziran s 4 zvijezdice i oznakom „hotel-baština“, Hotel Dvorac Jurjevec osim
izuzetnog turističkog potencijala, predstavlja i neprocjenjivu kulturolšku vrijednost.

Smješten u Općini Lekenik, Hotel Dvorac Jurjevec, nekadašnji posjed astrougarske obitelji
Turn Taxis, raspolaže s dvadeset i četiri otmjene sobe u baroknom stilu. Dvije superior sobe od standardnih se razlikuju, osim po veličini, po tome što su im kupaonice opremljene jacuzzi kadama.

Unutar hotela nalazi se i mini wellness zona, s unutarnjim bazenom, jacuzzijem i finskom
saunom, a bajkovitoj atmosferi doprinosi veliki perivoj „Vrt ruža“ unutar kojeg se nalaze i
dvije tradicionalne turopoljske kuće, a tu je i bogata gastro ponuda – tradicionalni specijaliteti u modernom ruhu i vrhunska domaća vina.