You are currently viewing Festival piva uz Ramba Amadeusa 14. rujna u Sisku!

Festival piva uz Ramba Amadeusa 14. rujna u Sisku!

Peti Sisački festival piva održat će se u subotu, 14. rujna s početkom u 17 sati na Korzu. Posjetitelji će na jednom mjestu moći kušati i kupiti vrhunska piva proizvedena s posebnom ljubavi od strane malih domaćih craft pivara, upoznati pivare i naučiti detalje o samoj proizvodnji piva.
Festival piva dio je Dana industrijske baštine koje organizira Gradski muzej Sisak, u sklopu kojih posjetitelji mogu upoznati bogatu povijest sisačke industrije.
Sve započinje obilaskom „Rute sisačkih pivovara“ koji kreće u subotu u 15 sati od Stare pivovare (Obala Ruđera Boškovića), a završava kod Nove pivovare (danas klizalište Zibel, Gundulićeva bb).
Za goste koji će na manifestaciju doći vlakom u 14,42 sata iz Zagreba, organizan je prijevoz autobusom u 14,50, od željezničkog kolodvora do Stare pivovare, Obala Ruđera Boškovića 2.

Program se nastavlja na samom Korzu u 17,00 sati gdje će se predstaviti 13 craft pivara iz cijele Hrvatske ( tri predstavnika craftera su iz Siska ) i prikladna „pivska“ gastro ponuda.
I ove godine Brijačnica „Ivančica“ i Spaček klub iz Siska sudjeluju u programu, pod nazivom „The Best Beards Beer Fest“.
Vrhunac ovogodišnjeg Sisačkog festivala piva je koncert poznatog benda Rambo Amadeus u 21 sat.

Svi posjetitelji koji na manifestaciju dolaze vlakom, ostvaruju 50 posto popusta na cijenu povratne karte. Prilikom kupnje povratne karte na blagajnama HŽ-a, na relaciji Zagreb – Sisak, potrebno je naglasiti da su posjetitelji manifestacije, a po dolasku u Sisak kartu je potrebno potvrditi u Turističko informativnom centru TIC-u (Rimska ulica 13/a) ili blagajni restorana Mali kaptol (Rimska ulica 13/a) jer će u suprotnom od strane konduktera u vlaku biti naplaćen pun iznos povratne karte.

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/2462524823793576/