You are currently viewing Drive in kultura #3: Sisak

Drive in kultura #3: Sisak

Spoj američke pop i filmske top kulture ove godine dolazi u čak četiri grada i time Drive in kultura postaje najveći drive-in festival u Hrvatskoj! 🚗
S toplim svibanjskim večerima dolaze i romantični izlasci, a upravo smo za vas pripremili noći pune filmova i raznog popratnog programa u kojem će posjetitelji prvo uživati u Sisku, a zatim i u Puli, Osijeku i Zagrebu!
Sjećate li se proteklih izdanja našeg festivala?
👉🏻 u 2020. godini bili smo prvo javno događanje nakon pandemijske blokade grada Zagreba
👉🏻 u 2021. godini proširili smo se na čak tri grada i stanovnicima Zagreba, Pule i Osijeka omogućili uživanje u vrhunskim filmskim naslovima, ali i pomno osmišljenom show programu
👉🏻 u 2022. godinu ulazimo jači no ikad. Uvodimo i dječji program u svaki grad pa je tako filmski petak rezerviran za odrasle posjetitelje, a subota za one najmlađe (Drive in kultura Kids Edition)
SISAK: 6. i 7. svibnja, 21h
📍 Parkiralište Park&Ride
Izglancajte svoje limene ljubimce i pripremite se za najljepše svibanjske večeri koje ćete pamtiti cijeli život!
Više o programu i ulaznicama pronađi na www.driveinkultura.com. Program u Sisku potpuno je besplatan, ali se ulaznice moraju preuzeti na web stranici festivala.
Drive in kultura u Sisku nastala je u organizaciji produkcije SABMARINE u suradnji s Gradskom galerijom Striegl pod pokroviteljstvom Grada Siska.