You are currently viewing Dokumentarni film Punim gasom

Dokumentarni film Punim gasom

Nastavljamo i dalje suradnju s KineDokomHR i Centrom kreativne industrije Sisak te vam i ovoga puta donosimo još jedan kvalitetan dokumentarni film europske produkcije. Ovoga puta donosimo Vam dokumentarni film Punim gasom. Film je rezultat češko slovačke produkcije i slovačkog režisera Mire Rema. Pridružite nam se 12.4.2024. u CIKS-u (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20) u 19:30.
Film prati priču antijunaka Jaroslava – osobe kojoj je propao san da postane vozač rally-a, brak i očinstvo. Izgubljenog je svjetonazora, bez sanjanog financijskog uspjeha te i dalje živi s majkom u dobi od gotovo 50 godina. Pred kamerom on opet postaje junak – duhovit i tragičan u isto vrijeme, zaveden različitim, ponekad populističkim silama, unatoč tome, pokušava ostvariti snove na rally stazi uz pomoć voljene Jitke.
Dođite zajedno sa svojim prijateljima i obitelji te nam se pridružite u što većem broju. Kao i do sada možete očekivati iznimno kvalitetan dokumentarni film zbog kojeg ćete ostati u nevjerici i shvatiti da je stvarni život ponekad veća fantastika od igranog filma.