You are currently viewing DJEČJI ZBOR CRESCENDO, LELA KAPLOWITZ I KAZALIŠNI BEND KKV-a ZA SVJETSKI DAN GLAZBE

DJEČJI ZBOR CRESCENDO, LELA KAPLOWITZ I KAZALIŠNI BEND KKV-a ZA SVJETSKI DAN GLAZBE

VIVA LA MUSICA, ciklus koncerata u glazbenom paviljonu
Svjetski dan glazbe slavi se svake godine 21. lipnja susretima i besplatnim nastupima amaterskih i profesionalnih glazbenika na otvorenim pozornicama te gradskim ulicama i trgovima diljem svijeta. Dom kulture Kristalna kocka vedrine zajedno s udrugom Siscia Vox Mundi pridružuje se proslavi s dva koncerta u glazbenom paviljonu Šetališta Vladimira Nazora, a s kojim će se obilježiti i kraj sezone 2023./2024. Ulaz je na koncerte slobodan.
U glazbenom paviljonu Šetališta Vladimira Nazora nastupit će Dječji zbor “Crescendo” s početkom u 18 sati. Zbor okuplja djevojčice i dječake grada Siska koji će izvesti pjesme iz vlastite produkcije te obrade poznatih dječjih pjesama. Voditeljica je Julijana Akrap. Zatim će uslijediti koncert Lele Kaplowitz s Kazališnim bendom KKV-a koji će uz ritmove jazza, bluesa i rocka poznatih domaćih i svjetskih umjetnika obilježiti Dan glazbe. Koncert počinje u 19,30 sati.
Koncerti povodom Svjetskog dana glazbe zatvaraju ciklus koncerata “Viva la musica” koji su se održavali od 31. svibnja do 21. lipnja 2024. u glazbenom paviljomu Šetališta Vladimira Nazora. Organizatori su Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak zajedno s Udrugom Siscia Vox Mundi, uz pomoć Grada Siska, Ministarstva kulture i medija RH, INA industrije nafte d.d., Udruge Pulse, Paradox studija, Glazbene škole Fran Lhotka Sisak, te sponzora Turističke zajednice grada Siska, Športsko rekreacijskog centra Sisak, Centra Kreativne Industrije Sisak, AMK- Knjižare i papirnice Sisak,. Medijski pokrovitelj je Mreža TV.
Ne propustite glazbeni doživljaj i proslavite s nama Svjetski dan glazbe!
Dječji zbor grada Siska “Crescendo”
Lela Kaplowitz