You are currently viewing Damir Karakaš i Bojan Navojec u Galeriji Striegl u Sisku 27. lipnja

Damir Karakaš i Bojan Navojec u Galeriji Striegl u Sisku 27. lipnja

Razgovor s umjetnicima Bojanom Navojcem i Damirom Karakašem bit će održan u četvrtak, 27.6. od 19 sati h u Gradskoj galeriji Striegl u Sisku.

Udruga Bacači sjenki s ponosom predstavlja projekt “Konstelacije zajednice” i nadolazeći događaj:
Lokalne i poznate priče
 Datum i vrijeme: Četvrtak, 27. lipnja u 19:00 sati
 Lokacija: GRADSKA GALERIJA STRIEGL

“Pridružite nam se na posebno ugodnoj i prisnoj večeri gdje ćemo kroz razgovor s
inspirativnim umjetnicima otkriti kako su svoje životne prepreke pretvorili u nevjerojatne uspjehe. Ova stvaralačka večer zamišljena je kao intimni razgovor s publikom, pružajući jedinstvenu priliku za sva pitanja te osobna i motivirajuća iskustva. Saznajte kako su naši gosti, unatoč svim izazovima, manama i greškama, uspjeli ostvariti svoje snove i kako su svoje slabosti pretvorili u snagu i/ili vrlinu.
Zajedno s našim gostima ćemo pogledati i kratki hrvatski film. Dođite, i budite dio večeri koja obećava nadahnuće, priziva hrabrost i potiče kreativnost.” – poručuju organizatori.

Događaj vodi i moderira Boris Bakal, nagrađivani kazališni, TV, radijski i filmski glumac te redatelj.

Posebni gosti:
Damir Karakaš, istaknuti hrvatski književnik, poznat po svojim fascinantnim prozama koje osvajaju čitatelje svojom dubinom i emocijama. Njegova novela “Kino Lika” ne samo da je ekranizirana u uspješan film, već je i nagrađena brojnim priznanjima, čime je potvrdio svoj status jednog od najvažnijih suvremenih autora. Karakaš majstorski oživljava ruralne krajeve Hrvatske, donoseći bogate i emotivne priče koje istražuju ljudsku prirodu i životne borbe.
Bojan Navojec, renomirani hrvatski filmski i kazališni glumac, poznat po svojoj sposobnosti da u svaku ulogu unese dubinu i autentičnost. Svojim radom na televiziji i filmu, Navojec je postao omiljeno lice hrvatske publike, te su ga njegove uloge učinile jednim od najprepoznatljivijih i najcjenjenijih glumaca u regiji.