You are currently viewing ČESTITKA GRADONAČELNICE KRISTINE IKIĆ BANIČEK U POVODU DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

ČESTITKA GRADONAČELNICE KRISTINE IKIĆ BANIČEK U POVODU DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, gradonačelnica Grada Siska Kristina Ikić Baniček uputila je čestitku svim hrvatskim braniteljima i građanima grada Siska.
„Obilježavajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, s osobitim se poštovanjem i ponosom prisjećamo veličanstvene pobjede hrvatskog naroda u vojno- redarstvenoj akciji Oluja. Ovom prilikom izražavam najdublju zahvalnost svim hrvatskim braniteljima koji su svojom žrtvom pridonijeli slobodi, samostalnosti i neovisnosti naše države. Obaveza svih nas je, na temeljima njihove hrabrosti, odlučnosti, požrtvovnosti i zajedništva, graditi naš Sisak na dobrobit svih njegovih građana.
Dragi branitelji, drage Siščanke i Siščani, u ime svojih suradnika i osobno, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“, stoji u čestitki gradonačelnice Kristine Ikić Baniček.