You are currently viewing „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“

„Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“

Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci, itd. a sada stiže i u sisački Dom kulture u četvrtak, 05.12.2019., u 20,00 sati.

Američka serija ,,Seks i grad ” osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju „Balkanski seks i grad“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka
svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima.

I dok zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama
koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEKS I GRAD“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

U predstavi igraju:
Maja Matijević: Čupka
Danijela Bitić Grbović: Čarna
Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka
Predstava traje 80 minuta.

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, održat će se u četvrtak, 05.12.2019., u 20,00 sati, u Domu Kulture Kristalna Kocka Vedrine, u Sisku, Šetalište Vladimira Nazora 12. Ulaznice su u prodaji na: WWW.EVENTIM.HR ; EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Interspar, Ivana Fištrovića 25; EXCLUSIVE CHANGE – mjenjačnica, Sisak Kaufland, Zagrebačka 49 a; PETROL BP Sisak Mošćenica, Ulica dr. Ante Starčevića; TISAK, Sisak, Lokal, Ulica Stjepana i Antuna Radića 7. Ulaznice se prodaju po cijeni od 60,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 70 kn.