You are currently viewing Bajka na Ledu u Sisku 02.12.2019.

Bajka na Ledu u Sisku 02.12.2019.

Program koji je oduševio publiku širom svijeta donosi osmijeh i zabavu svim gledateljima vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave a bit će predstavljen kao Bajka na Ledu u Sisku 02.12.2019. s početkom u 19:30 sati u Ledenoj Dvorani Zibel.

Program je prilagođen izvođenju na ledu sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji čine jedno nezaboravno iskustvo uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, uvode se  gledatelji u program kako bi zabava bila potpuna. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih točaka na ledu Bajka na Ledu predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost, te ga s pravom uspoređuju s najpoznatijim svjetskim Cirque Du Soleil.

Jedinstveni spektakl te vrste, Međunarodni cirkus na ledu GRAND primjenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste. Gledateljima će biti prikazano partnersko izvođenje točaka, točke na trapezu, a sve spojeno s akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija su klizaljke u visini od 60 centimetara, koje se koriste u pojedinim točkama.

Bajka na Ledu je zasigurno veliki zabavni spektakl na kojemu jednostavno morate biti. Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni  međunarodni Grand u okviru europske turneje gostuje u Sisku na ledu.

Tijekom proteklih godina Međunarodni Grand na ledu postao je spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta.  Ulaznice po cijeni od 100,00 kn možete kupiti na blagajnama ŠRC-a Sisak u Ledenoj dvorani Zibel i na Gradskom bazenu.