You are currently viewing Animirani filmovi za djecu u Centar kreativne industrije Sisak

Animirani filmovi za djecu u Centar kreativne industrije Sisak

Uživajte u besplatnim projekcijama omiljenih animiranih filmova za djecu u organizaciji Dom kulture Kristalna kocka vedrine, Gradsko kazalište Sisak i Grad Sisak
• 27.12. Pat i Mat 🛠️ 😂 Pat i Mat su dva češka majstora koji se uvijek nađu u nevolji pokušavajući napraviti nešto jednostavno. Njihove avanture su uvijek zabavne i poučne, a djeca ih obožavaju. Povedite najmlađe i pokažite im poneki fragment iz vlastitog djetinjstva.
• 28.12. Mali princ 🌠 🪐 Mali princ je animirani film iz 2015. godine koji je temeljen na istoimenoj knjizi Antoinea de Saint-Exupéryja. Film govori o malom princu koji putuje iz svojeg planeta na Zemlju i susreće se s raznim zanimljivim likovima. Ovaj bezvremenski klasik jedna je od najljepših ikad ispričanih priča.
• 2.1. Crvena kornjača 🐢 🗺️ Crvena kornjača je animirani film iz 2005. godine koji je režirao Michael Dudok de Wit. Film je bez dijaloga i prati putovanje crvene kornjače koja skuplja razne predmete na svom putu.
• 3.1. Marnie Mačka špijun 🐈‍⬛ 🥷 Marnie Mačka špijun je animirani film iz 2014. godine koji je režirala Hiromasa Yonebayashi. Film govori o mački koja radi kao špijun za obitelj aristokrata.
Vrijeme projekcija: 17:00h
Mjesto: Centar kreativne industrije Sisak , Stjepana i Antuna Radića 20
Ulaz je slobodan!
Očekujemo vas!