You are currently viewing 𝟐𝟒. 𝐃𝐚𝐧𝐢 𝐠𝐥𝐚𝐳𝐛𝐞 𝐌𝐢𝐫𝐨𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐞𝐭𝐢𝐜́𝐚

𝟐𝟒. 𝐃𝐚𝐧𝐢 𝐠𝐥𝐚𝐳𝐛𝐞 𝐌𝐢𝐫𝐨𝐬𝐥𝐚𝐯𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐞𝐭𝐢𝐜́𝐚

𝐒𝐢𝐬𝐚𝐤, 𝟐. – 𝟏𝟒.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒., 𝐃𝐨𝐦 𝐈𝐍𝐀 𝐫𝐚𝐟𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐣𝐞
Sisak će i ove godine postati središte vrhunske glazbene umjetnosti u sklopu 24. Dana glazbe Miroslava Miletića, koji će se održati od 2. do 14. studenog 2024. godine u Domu INA rafinerije, u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak uz potporu Grada Siska, Ministarstva kulture, i medija, INA d.d. i Turističke zajednice grada Siska.
Manifestacija, posvećena očuvanju i promicanju glazbenog naslijeđa jednog od najvažnijih hrvatskih skladatelja, Sisčanina profestora Miroslava Miletića, donosi raznolik program u kojem će uživati ljubitelji klasične glazbe i suvremenih umjetničkih izričaja.
𝐕𝐚𝐬̌𝐞 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨 𝐜̌𝐞𝐤𝐚 𝐧𝐚 𝐯𝐚𝐬
Cijena ulaznice iznosi 4 eura i može se kupiti online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati, a na dan izvedbe sat vremena prije koncerta u Domu INA rafinerije.
𝐏𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐬 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐩𝐥𝐚𝐭𝐨𝐦
Za ljubitelje klasične glazbe pripremili smo pogodnost kupnje pretplate „Dani glazbe Miroslava Miletić“ koja uključuje šest koncerata, slušaonicu i predavanje te predstavljanje nosača zvuka za 20 eura. Upis pretplate moguć je na blagajni Kazališta 21 u urednovno radno vrijeme a više informacija možete dobiti na 044/548-776, www.domkkv.hr i domkkv@domkkv.hr
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku uživati u bogatom programu vrhunskih glazbenika koji će na poseban način odati počast Miroslavu Miletiću i njegovom iznimnom doprinosu hrvatskoj i svjetskoj glazbi.