You are currently viewing Predstava “EVENTUŠE” 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐬𝐤𝐨 𝐤𝐚𝐳𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐭𝐞 𝐙𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦 𝐊𝐚𝐫𝐥𝐨𝐯𝐚𝐜

Predstava “EVENTUŠE” 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐬𝐤𝐨 𝐤𝐚𝐳𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐭𝐞 𝐙𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦 𝐊𝐚𝐫𝐥𝐨𝐯𝐚𝐜

𝐆𝐫𝐚𝐝𝐬𝐤𝐨 𝐤𝐚𝐳𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐭𝐞 𝐙𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦 𝐊𝐚𝐫𝐥𝐨𝐯𝐚𝐜
EVENTUŠE
📅 8.10.2024.
⏳ 20:00
📍 Dom INA Rafinerije
Autorica teksta: Petra Cicvarić
Redatelj: Peđa Gvozdić
Igraju: Karlo Bernik, Sara Ipša, Petra Cicvarić, Nino Pavleković, Vanja Gvozdić
Pogrebno poduzeće “Felix i sinovi” preko noći nađe se u teškim problemima – glava kuće te ujedno i vlasnik poduzeća, otac Felix, iznenada je preminuo te ostavio svojoj djeci, Oskaru i Matildi, dug od 300 tisuća eura koji moraju isplatiti u roku od 90 dana. Brat i sestra u pomoć zovu svoju tetku koja im nudi rješenje: pogrebno poduzeće mora postati agencija za organizaciju evenata, koristeći naravno lijesove za sve evente…
“Eventuše “ je crnohumorna drama koja propitkuje postavke modernog svijeta gdje su zdrav razum i izopačenost zamijenili mjesta. Na koje sve laži pristajemo kako bismo bili dio društvene zajednice pogledajte u ovoj novoj, autorskoj predstavi Gradskog kazališta “Zorin dom”.
𝐕𝐚𝐬̌𝐞 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨 𝐜̌𝐞𝐤𝐚 𝐧𝐚 𝐯𝐚𝐬
Cijena ulaznice po predstavi iznosi 5 eura i može se kupiti online na @ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati, a na dan izvedbe sat vremena prije predstave u Domu INA rafinerije.
𝐏𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐬 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐩𝐥𝐚𝐭𝐨𝐦
Za ljubitelje kazališta pripremili smo pogodnost kupnje dva pretplatnička paketa ulaznica – sezonska dramska pretplata i Prolog pretplata koja uključuje 18 predstava, okrugli stol i koncert klasične glazbe za 50 eura. Pretplata na Prologove predstave iznosi 40 eura.
Upis pretplate moguć je na blagajni Kazališta 21 u urednovno radno vrijeme a više informacija možete dobiti na 044/548-776, www.domkkv.hr i domkkv@domkkv.hr