You are currently viewing 7. Star Film Fest

7. Star Film Fest

Već 7. godinu za redom održava se Star Film Fest u organizaciji Kino Kluba Sisak. Podno zvjezdanog sisačkog neba ugostit ćemo autore filma iz cijeloga svijeta te se veselimo velikom odazivu publike. Pozivamo Vas da nam se pridružite od 3. do 5. Rujna u Sisku.

Star Film Fest je projekt koji baštini kulturu na području Sisačko-moslavačke županije te privlači brojne zaljubljenike u film. S obzirom na sudjelovanje autora iz cijelog svijeta utjecaj Star Film Festa na globalnoj razini je neosporan a zahvaljujući Kino Klubu Sisak i domaća publika ima priliku uživati u visoko kvalitetnom kino programu svjetske razine.

Star Grad Sisak i Kazalište 21, uz druge lokacije u Sisku stvaraju posebno ozračje pogodno za uživanje u filmu. Radionice, koncerti i kino program prilagođen svim dobnim skupinama dobar su razlog da Sisak uvrstite na popis nezaobilaznih destinacija ovoga ljeta.

Natjecateljski program ugostit će filmove u pet kategorija. Očekuju Vas tako dokumentarni, eksperimentalni, igrani, animirani i posebni industrijski film. Paralela sa idustrijskim nasljeđem grada Siska ovdje je od velike važnosti te Star Film Fest svrstava među invoativne i jedinstvene filmske festivale u svijetu.
Detaljan program festivala očekuje se do početka kolovoza. U međuvremenu se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Star Film Festu i postanite dio dobro uigranog tima. Za ovogodišnje izdanje festivala otvorena ostaje i mogućnost kampiranja za vrijeme održavanja SFF-a,stoga pratite naše službene stranice kako biste ostali informirani o svemu što Vam pripremamo. Za sve dodatne upite slobodno pošaljite poruku na info@sfilmfest.com

Ispunite svoje dane aktivnostima i projekcijama, zakoračite u galaksiju dobrog filma i po tragovima zvjezdane prašine uvjerite se kako Star Film Fest nudi zaista mnogo. Dobrodošli!