You are currently viewing 3. STAR GARDENS je u petak u dvorištu obitelji Margić

3. STAR GARDENS je u petak u dvorištu obitelji Margić

Star Gardens u dvorištu obitelji Margić održat će se 29. kolovoza s početkom u 21:00 sati na adresi Ulica kralja Tomislava 9 u Sisku.

Neka Vas poseban ambijent i pomno uređen vrt odvedu u galaksiju dobrog filma, podsjete na prošlogodišnje izdanje Star Film Festa i pripreme za novo, 7. Izdanje zvjezdanog festivala.

Na kino platnu obasjanom zvijezdama gledat ćete prošlogodišnje dobitnike Star Film Festovih nagrada. Prva projekcija rezervirana je za film koji dolazi iz Francuske – My Body. Zatim slijedi iranski film Breathing a potom i White Bedrooms iz Španjolske. Uslijedit će zatim Agelasta, također španjolski film a potom i hrvatski film Bibek. Film Chicken Fox je mađarsko/bangladeška koprodukcija a nakon njega ćete gledati španjolskog Elvis!-a. Pred sam kraj bogatog programa očekuje Vas film Non stop iz Španjolske a projekcije, ali ne i druženje završavamo s hrvatskim filmom Nitko nije savršen.

Pa iako ova subota označava završnu večer projekcija u sisačkim vrtovima, ona predstavlja i najbolju moguću pozivnicu za nadolazeći Star Film Fest. U dvorištu obitelji Margić moći ćete osvježiti i svoju festivalsku kolekciju te nabaviti željene primjerke maskica, torbica, majci i limitiranih Star Film Fest Startasica.

Sve zainteresirane ljubitelje filma molimo da prije dolaska na čarobni Star Gardens ispune obrazac, kako bi vrijedne ruke organizacijskog tima i volontera mogle svima osigurati sigurno i opušteno uživanje u večeri.