You are currently viewing 24. Tjedan Restorana – 25.03-03.04.2022.

24. Tjedan Restorana – 25.03-03.04.2022.

Najukusniji ”tjedan” u godini uskoro započinje!

Povratak pozitivne atmosfere, sunce, lijepo vrijeme i Tjedan restorana Hrvatska – gastro manifestacija za vrijeme koje uživamo u posebno osmišljenim jelovnicima po cijeni od 100,125 i 150 kuna.

Najukusniji tjedan u godini održat će se u periodu od 25.3. do 3.4. 2022. godine, a sudjelovati će restorani s područja cijele Hrvatske.

Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici Tjedna restorana http://www.tjedanrestorana.com

Tjedan restorana – tjedan druženja, smijeha i visoke gastronomije

Manifestacija Tjedan restorana već je godinama omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Malo više o Tjednu restorana Hrvatska

Restorani sudionici koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100/125/150 kn. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50% veća.

Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Restoran Cocktail Sisak
Rezervirajte se za tjedan restorana na telefon 044-549 137.