TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SISKA

30.studenoga 2019. – 25.prosinca 2019.

Božić u srcu grada naziv je manifestacije koja će u gradski dnevni boravak, na Korzo, donijeti božićni ugođaj, svjetlo i toplinu. Uz bogat program i brojne sadržaje Siščani će u najljepšoj gradskoj ulici moći uživati već od prvog adventskog vikenda u predstavama za djecu, glazbenim nastupima , animacijama za djecu, Vilenjakovoj radionici, te zvucima adventskih i božićnih pjesama na paljenju adventskih svijeća.

Vikendom ne propustite u večernjim satima prošetati se bajkovitim središtem grada i uživati uz zvuke dobre glazbe i okrjepu uz kuhano vino, čaj ili kobasice. Djeci omogućite dobru zabavu na dječjim predstavama i igraonicama u Daskalištu i Vilenjakovoj radionici.

Vikend pred nama

Subota , 30. studenoga 2019.

10 sati / Dječji odjel NKČ Vlado Gotovac / Kreativna radionica izrade božićnih vjenčića

18 sati / Daskalište / Zvukolika šuma / Teatar Puna kuća

18.30 sati / Korzo / Šareni svijet / animacija za djecu

18-20 sati /Trg bana J. Jelačića / Vilenjakova radionica

19 sati / Korzo/ Christmas trio / koncert

chrismas trio
igk 2018

Nedjelja, 1.prosinca 2019.

18.30 sati / Korzo / paljenje prve adventske svijeće / FA Ivan Goran Kovačić

 

Sponzori manifestacije

INA-Industrija nafte, d.d. kao najveća nacionalna naftna kompanija prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnutka aktivno uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini.

Komunalac-Sisak-Logo-652x366

Sustav upravljanja kvalitetom i okolišem naglašava našu trajnu usmjerenost ka zadovoljavanju zahtjeva naših korisnika usluge te cjelokupne društvene zajednice, ali i pridonosi ostvarivanju preduvjeta za kontinuirano poboljšavanje svih procesa u organizaciji.

Close Menu